Skip To The Main Content
bg-photo-masterclass-2
bg-photo-home4-1920

Je studeert dit jaar af en je bent klaar om de wereld te laten zien wat je waard bent? USG Professionals neemt je mee voor een carrière boost waarvan je gaat duizelen. Denk: een vast contract met als start een week met de meest high-profile workshops, de beste arbeidsvoorwaarden en uitdagende projecten, dit in de wereld van ICT, engineering, science, legal, finance....

 

De toekomst is van jou

Je hebt het wel gehad met de theorie en bent klaar voor de praktijk. Dan is USG Professionals jouw ideale werkgever. Naast een vast contract bieden we jou de meest fascinerende en horizonverrijkende projecten.

Masterclass Business Skills

Ben jij één van de jonge talenten die in 2017 het USG Professionals-team komt versterken als consultant? Dan sturen we jou in september tijdens je eerste werkweek op exclusieve masterclass.

Tijdens deze week stomen we je helemaal klaar om vanaf je eerste werkervaring vriend en vijand te verrassen met je nieuwe professionele vaardigheden.

Verwacht je aan een boeiende week vol trainingen, workshops en teambuildingactiviteiten! Een week barstensvol ervaringen die jij niet wilt missen.

Laat van je horen!

Zin om je carrière op een hoog niveau te starten? Overtuig ons dan van je capaciteiten en talenten.

situs

Tara

Tara

Yoël

Yoël

Sarah

Sarah
Copyright 2015 USG People